0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KO JE KRIV: Zašto Srbija već traži novog selektora i da li je to Ćurčić? (ANKETA)

Objavljeno: 15.11.14 u 15:01

Srbija već ima selektora – Dika Advokata na klupi S rbije zameniće Radovan Ćurčić. Trener koji je mladu reprezentaciju odveo na Evropsko prvenstvo dobio poziv još u petak uveče i sedeće na klupi u utorak, na prijateljskoj utakmici protiv Grčke.

Poziv je dosadašnjeg selektora Oorlića zatekao u Češkoj, gde je u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo pratio utakmicu mladih selekcija Danske i Češke. Trebalo je da sa saradnicima u utorak odgleda i meč mladih Čeha i Nemaca, ali će iz Prega, preko Beograda, produžiti pravo na Krit – piše Mondo.

Ćurčić je bio v.d, kao i Ljubinko Drulović, u peeriodu između Siniše Mihajlovića i Dika Advokata, pa se pretpostavlja se da će jedini uslov biti da ovog puta bude dugoročno rešenje.

„Orlove“ bi do kraja kvalifikacija trebalo da vodi kompletan stručni štab mlade reprezentacije. Ćurčić kao selektor, odnosno Bane Vukašinović, Srđan Vasiljević, Ivan Cvetković i Zoran Ljujić kao treneri.

Ko vas je od stranaca najviše razočarao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter