0
ATP

ĐOKOVIĆ HVALI RIVALA: Ovo je Nišikoriju najbolja sezona

Objavljeno: 15.11.14 u 08:57

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, imaće priliku da obezbedi sebi put do novog finala završnog mastersa u Londonu ukoliko danas od 15:00 sati bude pobedio japanskog igrača, Nišikorija.Đoković je u petak zahvaljujući trijumfu nad Tomašom Berdihom obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju godine, a tokom vikenda nastavlja odbranu titule u „O2 areni“.

Novaku i Nišikoriju će to biti peti međusobni susret, a trenutno je 2-2 u pobedama.

– Očigledno je da je ova sezona za Keija najbolja u njegovoj karijeri. On je među petoricom najboljih na svetu i igra odličan tenis. Definitivno je jedan od najbržih igrača i zaslužio je polufinale na svom debiju u Londonu – istakao je Đoković.

Đoković je slavio sa 6:2, 6:3 u njihovom poslednjem meču, pre dve nedelje na Mastersu u Parizu, ali je Nišikoriupisao trijumf na US Openu u četiri seta.

– U Parizu sam očekivao mnogo teži meč, to je sigurno. Ali, opet, uslovi igranja u dvorani i napolju, u kojima sam izgubio od njega na US Openu, potpuno su drugačiji. Veoma samouvereno igram, isto kao i on. Zbog toga će biti to dobra, vrhunska teniska predstava – naglasio je Đoković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter