0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEKIJEV DIRLJIV GOVOR ISPRED SEVERA: Pre ili kasnije, vodiću Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.14 u 18:15

Legendarni Dejan Stanković oprostio se od dresa Crvene zvezde pošto je odigrao poslednjih nekoliko minuta prvog poluvremena prijateljske utakmice sa Udinezeom nakon čega je održao dirljiv govor ispred severne tribine.

– Dobro veče Marakano! Šta da vam kažem sem jedno veliko HVALA! – rekao je Stanković kojeg su prekinuli navijači pesmom ‘Jedan je Stanković Dejan’.

– Sa ovom pesmom večeras stavio sam tačku na svoj dečački san. Zatvorio sam krug jedne neverovatne karijere. Ali, sa vama je sve drugačije, vi ste čudo, mnogo vas volim, ali od srca – poručio je Dejan Stanković na svom oproštaju.

Nekoliko minuta kasnije, kada su se strasti smirile, Stanković se još jednom obratio pred kamerama.

– Zahvaljujem se svima koji su mi omogućili da se oprostim onako kako sam i počeo u crveno-belom dresu na Marakani. Hvala Delijama, Zvezdi, hvala Udinezeu, koji mi je izašao u susret i pomogao mi da se oprostim na ovaj način – rekao je Stanković koji se zahvalio svim svojim trenerima koji su mu pomogli kroz karijeru i potom otkrio da će se jednog dana vratiti na Marakanu.

– Pre ili kasnije ću doći u Crvene zvezdu, ovo je ozbiljan posao i moram da ispečem zanat. Mora mnogo da se radi – rekao je Stanković za televiziju Arenasport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter