0
Fudbal

ĆURČIĆ OPET PRELAZNO REŠENJE: Na klupu Srbije će rekorder po broju mečeva za reprezentaciju?!

Objavljeno: 15.11.14 u 15:41

Izgleda da Radovan Ćurčić ni ovoga puta nije trajno, već samo prelazno rešenje na klupi Srbije… Čelnici Fudbalskog saveza Srbije na klupi nacionalne selekcije žele proslavljenog srpskog fudbalera, rekordera po broju nastupa u reprezentaciji, Dejana Stankovića!

Kao što se pretpostavlja, reprezentaciju će na meču sa Grčkom voditi Radovan Ćurčić, selektor mlade reprezentacije Srbije. Stanković će, ukoliko dođe do dogovora, debitovati na klupi ’Orlova’ na meču sa Portugalijom, u martu – piše B2.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Stanković je prvi pik Fudbalskog saveza Srbije i iako nije još doneta konačna odluka, pošto kasnije tokom dana igra oprošajni meč u dresu Crvene zvezde, međutim, veruje se da je to pravo dugoročno rešenje za naš tim.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije u karijeri je igrao za tri kluba – Crvenu zvezdu, Lacio i Inter. Najduži period proveo je u dresu ’nerazura’, čije boje je branio od 2004. do 2013. godine, a u njemu je i završio igračku karijeru prošle godine.

Stanković je za reprezentaciju odigrao 103 meča, po čemu je rekorder, i 15 puta se upisivao u strelce.

Oprostuće se danas u dresu Zvezde, poneće i kapitensku traku ’crveno-belih’, a posle tog meča trebalo bi da budu jasniji njegovi planovi po pitanju reprezentacije.

Dik Advokat je ostavku podneo posle poraza. Pod njegovim vođstvom, naš tim je zabeležio jednu pobedu, dva remija i jedan poraz, ali treba napomenuti da je taj jedini trijumf nad Albanijom službenim rezultatom.

Da li će Dejan Stanković, kome bi ovo bio prvi posao kao prvi trener, postati novi selektor  i da li će imati više sreće od Dika AdvokataSiniše Mihajlovića?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter