0
Domaći fudbal

NOVI PREDSEDNIK DONJEG SREMA: Cilj je Liga Evrope!

Objavljeno: 14.11.14 u 10:35

Fudbalski klub Donji Srem dobio je novog predsednika, pošto je umesto Milenka Đurđevića, koji je uveo ekipu u Superligu, na to mesto došao Milan Aleksić.

– Promena ništa ne znači, jer smo i do sada Milenko i ja, zajedno donosili odluke, upravljali klubom i dogovarali se oko bitnih stvari. Obzirom da je zauzet u firmi, ne ostaje mu vremena da se više posveti obavezama u Donjem Sremu – istakao je za Žurnal, Milan Aleksić i dodao:

– Od postojanja 1927. do danas, gospodin Đurđević ostaće upamćen kao najuspešniji predsednik Donjeg Srema. U poslednjoj deceniji, postignuto je mnogo, prvenstveno u stvaranju imidža kluba. Postao je brend regiona, a polako ga gradimo i u inostranstvu. Trudićemo se da nastavimo utabanom stazom i uskoro ostvarimo još bolji rezultat od plasmana u elitu.

Novi prvi čovek Donjeg Srema, Milan Aleksić najavljuje klub i u Evropi.

– Naš cilj je bio da pet godina, od ulaska u Super ligu, napadnemo izlazak na evropsku scenu. Da li će to biti preko Kupa Srbije ili plasmanom u vrhu, pokazaće vreme. Svake godine smo sve bliži, po kvalitetu i organizacionom smislu. Nekome to možda zvuči smešno, ali ukoliko čovek nema pobedničke ambicije, ne treba ni da se takmiči.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter