0
Evropske lige

(NE)ZAMISLIVO: Laporta spaja Mesija, Ronalda i Murinja u Barseloni!?

Objavljeno: 14.11.14 u 15:48

Nekadašnji predsednik Barselone Đoan Laporta planira da se vrati na kormilo kluba na Kamp Nou, a navijačima je krenuo sa ni manje ni više, već obećanjima da će pokušati da dovede Kristijana Ronalda i Žozea Murinja!

Kako su preneli katalonski mediji, a potom preuzeli i svi svetski, najuspešniji predsednik u istoriji kluba namerava da se vrati na Kamp Nou i vrati Barsu na staze stare slave.

 

Naime, poznato je da je Laporta pokušao da dovede Murinja 2008. godine, ali je na kraju na klupu došao Pep Gvardiola, što se ispostavilo kao pravi potez.

 

Ipak, Portugalac je i dalje Laportina velika želja, a kada se uzme u obzir da je Gvardiola nedavno rekao da se više neće vraćati na klupu Katalonaca, logično je da je Murinjo prvi pik.

 

Što se tiče Ronalda, gotovo je nezamislivo da najbolji igrač Real Madrida u bilo kom trenutku pređe u redove najvećeg rivala, ali mediji prenose da je Laporta već pitao njegovog agenta Horhea Mendeša za eventualni transfer.

 

Laporta je na kormilo Barselone došao 2004. godine i bio tvorac dve velike ere – prve sa Rajkardom, Ronaldinjo, Dekom i Etoom do 2008. godine, a potom i sa Gvardiolom, Mesijem, Ćavijem i Inijestom. Barselona je, između ostalog, u tom periodu osvojila tri titule u Primeri i dve Lige šampiona.

 

Međutim, Barselona je u konstantnom padu od njegovog odlaska leta 2010. godine, pa je Laporta najavio da želi da smeni vlast sa Hosepom Bartomeuom, naslednikom njegovog velikog neprijatelja Sandra Rosela.

 

Da li možete da zamislite ekipu sa Mesijem, Ronaldom, Nejmarom i Suarezom i Murinjom na klupi?

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter