0
Košarka

NBA: ‘Ratnici’ prekinuli seriju poraza, Memfis na čelu ‘Zapada’

Objavljeno: 14.11.14 u 08:30

U derbiju večeri u najjačoj košarkaškoj ligi sveta Golden Stejt je na svom parketu bio bolji od Bruklina 107:99, dok je Mmemfis pogotkom Kortnija Lija u poslednjoj sekundi savladao Sakramento.

Posle dva vezana poraza „ratnici“ su najzad pobedili. Ipak, Kari i drugari nisu imali nimalo lak posao protiv Bruklina. Netsi su pokazali zube domaćinu, a do poraza ih je odvela očajna druga četvrtina u kojoj su izgubili 34:19. Najefikasniji kod pobednika bio je Tompson sa 25 poena, dok su se Kari i Grin zaustavili na 17 koševa. Sa druge strane Džek je postigao 23 poena, Lopez 18, dok je Palmi ubacio 13 koševa. Bojan Bogdanović se zaustavio na devet ponea, dok je Teletović bio bez šuterskog učinka.

Grizlsi su preuzeli lidersku poziciju na ‘Zapadu’ i to pobedom u poslednjoj sekundi utakmice protiv Sakramenta. Kingsi su odlično odigrali prvi deo meča i poveli sa 38:16. Tu prednost su držali sve do poslednje četvrtine, kada se Memfis predvođen Konlijem i Gasolom vratio u egal, a potom polaganjem Lija sekund pre kraja slavili 111:110.

Najefikasniji na meču bio je bek Sakramenta, Gej sa 25 poena, dok je centar Kazns ubacio 22 koša. Kod pobednika briljirao je Konli sa 22 poena, dok je Španac Mark Gasol ubacio 20 poena.

 

Rezultati:

Memfis – Sakramento 111:110
Toronto – Čikago 93:100
Dalas – Filadelfija 123:70
Golden Stejt – Bruklin 107:99

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter