0
Evropske lige

NAŠAO KLUB: Žigić ostaje na Ostrvu?

Objavljeno: 14.11.14 u 18:16

Izgleda da 34-godišnji centafor nema nameru da ode sa Ostrva… Nikola Žigić je sačuvao sačuvao Plavce u Čempionšipu, ali  je ostao bez angažmana. Tokom leta se spominjalo da će u Arsenal, čak se i Zvezda spominjala, ali i mnogi drugi klubovi širom Evrope…

Prema informacijama koje su stigle iz Velike Britanije Nikola Žigić je primećen na treningu Blekpula. Radi se o poslednjeplasiranoj ekipi Čempionšipa, a anvijači su se odmah uskomešali. Jedni bi ga rado videli  svom klubu, a drugi su protiv jer znaju za koliko novca je Žigić igrao u Birmingemu.

Podsetimo, imao je rastući ugovor, koji mu je u jednom momentu donosio i po 50.000 funti nedeljno, pa ne žele da njihov klub ima posla s njim.je primećen na treningu Blekpula. Radi se o poslednjeplasiranoj ekipi Čempionšipa, a navijači su se odmah uskomešali. Jedni bi ga rado videli  svom klubu, a drugi su protiv jer znaju za koliko novca je Žigić igrao u Birmingemu.

Da li Žigić samo održava formu ili popunajva broj na ttreningu, ili uprava baš u njemu vidi spasioca, videćemo uskoro…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter