0
Domaći fudbal

FOTO: fss.rs

ZVEZDA PREUZIMA FSB: Kokeza kandidat za predsednika

Objavljeno: 13.11.14 u 09:57

Potpresednik Crvene zvezde, Slaviša Kokeza, novi je kandidat za mesto prvog čoveka Fudbalskog saveza Beograda.

Funkcioner tima s Marakane je u sredu predao zahtev sa 26 potpisa članova gradskog fudbalskog udruženja o održavanju prevremenih izbora u FSB, ali i nepoverenja ka sadašnjem predsedniku, Radomiru Babiću.

On je u razgovoru za Sportski žurnal potvrdio da će biti kandidat za mesto prvog čoveka FSB:

– Nemam šta da krijem, biću kandidat većeg broja klubova i opštinskih saveza. Sve koji misle da mogu da vode FSB pozivam da uđu u trku za predsednika – rekao je Kokeza.

Slaviša Kokeza istakao je da se ne oseća prozvanim u rečima Tomislava Karadžića koji je poručio da ne želi da ga „naslede kriminalci i menadžeri“:

– Gospodin Karadžić bi trebalo da jasno kaže, imenom i prezimenom, na koga misli. Ako ima dokaze da kriminalci hoće da ga smene neka preda dokaze nadležnim organima, koji bi procesuirali takve ljude i na taj način bismo došli do istine. Zamolio bih rukovodstvo FSS da prestane da obmanjuje ljude iz istočnog i zapadnog regiona. Oni tvrde da imaju podršku u fudbalskoj Srbiji, a nemaju je u svojim matičnim organizacijama Beogradu i Vojvodini. Kada bih ja izgubio podršku grada u kojem živim bilo bi me sramota da ostanem na funkciji – podvukao je Kokeza.

Poslednjih nekoliko nedelja čelnici Crvene zvezde vode ljutu bitku sa Fudbalskim savezom Srbije na svim frontovima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter