0
Domaći fudbal

ZVEZDA NEMA TE PARE: Bivši igrač Bajerna bi za 400 hiljada evra mogao da dođe na Marakanu

Objavljeno: 13.11.14 u 20:21

Svojevremeno je zbog velikog propusta tada selektora mlade reprezentacije naše zemlje Vлаdimira Petrovića Pižona odlučio da prihvati poziv Bosne i Hercegovine i umesto da na svom kontu ima nekoliko desetina nastupa za Srbiju on je reprezentativnu karijeru proveo u dresu naših zapadnih komšija.

Međutim, Zvjezdanu Misimoviću bi makar jedna velika želja mogla da bude ispunjena pred kraj karijere, a to je da zaigra za Crvenu zvezdu.

– Znam momka, znam da je bolesni zvezdaš. Voli Zvezdu iznad svega, spreman je da dođe za 10 puta manje novca nego što prima u Kini. Njemu, nažalost, ne možemo da ponudimo tih 400.000 evra – rekao je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić u izjavi za Žurnal.

32-godišnji vezista je rođen u Nemačkoj i tokom karijere nastupao je za minhenski Bajern, Bohum, Nirnberg, Volfzburg, Galatasaraj, moskovski Dinamo, a trenutno igra za Guižu Rene.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter