0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE ZA POBEDU SRBIJE: Lalatović savetovao Advokata da igra sa bivšim fudbalerom Partizana

Objavljeno: 13.11.14 u 18:30

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović savetovao je selektora Srbije Dika Advokata pred predstojeći duel sa selekcijom Danske.

Prema mišljenju trenera crveno-belih, bivši napadač Partizana i sadašnji član Anderlehta Aleksandar Mitrović se nalazi u sjajnoj formi i trebalo bi da dobije šansu na ovoj utakmici.

–  Izbor je na selektoru zbog taktike, ali je evidentno da se Aleksandar Mitrović nalazi u golgeterskoj formi. Gosti su poznati kao dobro organizovan tim i da vole mnogo duela, a naša šansa je što su ostali i bez kapitena Danijela Agera.Takođe, stil se ne menja od meča do meča. Igramo kod kuće i treba biti i oprezan, ali je po meni za dobar rasplet mnogo bitno da prvi poentiramo – rekao je Lalatović, a prenosi Sport.

Mitrović je posle nekoliko utakmica bez pogotka, nedavno ponovo proradio u dresu Anderlehta, a posebno se istakao na meču Lige šampiona protiv Arsenala pogotkom za 3:3 kao i iznuđivanjem najstrože kazne.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter