0
Fudbal

MLADI RUMUNI BOLJI OD ‘ORLIĆA’: Paunovićeva selekcija poražena od komšija

Objavljeno: 13.11.14 u 20:43

U Sportskom centru FS Srbije odigrana je sadržajna utakmica. Selekcija Srbije ispod 20 godina je imala korisnu proveru protiv Mlade reprezentacije Rumunije. Po hladnom vremenu, pred oko 500 gledalaca meč je veoma dobro vodio Ilija Brdar. Rumuni su pokazali da su čvrsta i borbena ekipa, koja ume da igra na rezultat. Iz jedine šanse u prvom poluvremenu postigli su odlučujući gol za pobedu od 1:0.

U 8. minutu, nakon proboja po desnoj strani i zavrnute lopte, inetervenisao je Vanja Milinković Savić, ali je odbijenu loptu sačekao Tira i ubacio iz blizine u gol. Naša selekcija je preuzela kontrolu na terenu, stvorila još tri šanse, ali nisu uspeli da postignu gol. Šanse su imali Staniša Mandić u 22, Nemanja Maksimović u 27. i Mijat Gaćinović u 39. minutu.

U drugom poluvremenu se igralo samo na jedan gol, ali bez uspeha. Jedinu polušansu za goste imao je Enceanu 70. minutu. Prvu priliku za našu reprezentaciju je propustio Maksimović u prvom minutu nastavka. U 57. minutu u izglednoj šansi se našao Andrija Živković, ali je Čojokaru bio nesavladiv. Šanse su propustili Dejan Dražić , kada je pokušao volej udarcem.

U nekoliko situacija lopta je bukvalno šetala po petercu, ali naš tim nije uspeo u nameri da izjednači. Poslednju priliku je imao Marko Grujić u 85. minutu, ali nije uspeo iz dva pokušaja. I pored poraza, selektor Veljko Paunović može biti zadovoljan igrom, a posebno u drugom poluvremenu, kada su Rumuni bili potpuno nadigrani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter