0
Evrokup

MAČVAN HVALI PARTIZANOVOG BISERA: Marinković je poludeo i doneo nam trijumf

Objavljeno: 13.11.14 u 10:13

Košarkaši Partizana sinoć su rezultatom 75:69 pobedili Asefolt i na taj način su stigli do prvog trijumfa u grupnoj fazi Evrokupa.

Kao što je poznato, aspolutni heroj trijumfa bio je mladi Vanja Marinković koji je završio susret sa četiri pogođene trojke iz pet pokušaja.

Zbog svega navedenog odmah se našao u centru pažnje, a reči hvale stigle su i od saigrača.

– Marinković je opet “poludeo“, ubacivao je veoma važne poene i to je verovatno na kraju odlučilo utakmicu. Na kraju smo zasluženo slavili, a da smo imali malo više pameti razlika je mogla biti i veća. Ali dobro, pobedi se ne gleda u zube, a ja lično ne bih voleo da na kraju ta koš razlika odlučuje ko će da ide dalje, a ko ne – istakao je Milan Mačvan.

On se potom osvrnuo i na značaj ovog trijumfa za sam klub:

– Ovo je bila jako teška utakmica. Ekipa Asesofta se sastoji od veoma iskusnih igrača, a većina njih ima preko 30 godina i oni svi već dugo igraju u evropskim timovima. Mislim da smo se na kraju veoma dobro izborili, uz dosta energije i pomoći publike – naglasio je Mačvan.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter