0
Košarka

FOTO: STARSPORT

IMAJU OD KOGA DA UČE: Selektor Đorđević Teu i drugarima govori da…

Objavljeno: 13.11.14 u 12:10

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, ne okoliša govoreći o ciljevima nacionalnog tima, pa je otvoreno rekao da je cilj da Miloš teodosić i drugari na narednom Evropskom prvenstvu osvojie zlatnu medalju.

– Cilj na Evropskom prvenstvu je zlatna medalja – rekao je Đorđević na privrednoj konferenciji Rajfajzen banke u Beogradu, a prenosi Beta.

Đorđević koristi svaku priliku koristi da njegovi saradnici čuju da ih čeka veliki rad i veliki cilj, a to je najviši stepenik pobedničkog postolja. ‘Sale nacionale’ je rekao da su i košarkaši, kao i on uvek ponosni kada obuku dres sa državnim grbom i kada pre utakmice slušaju himnu Srbije.

– Ponosni smo kada slušamo himnu. Malo je falilo da je slušamo i posle finala (Svetskog prvenstva), što bi znacilo da se vraćamo sa zlatnom medaljom – kazao je selektor Srbije.

Đorđević je istakao i da se u radu uvek drži mota koji glasi:

– ‘Sanjaj na veliko, radi puno i ostani skroman.’

Košarkaška reprezentacija Srbije je na Svetskom prvenstvu u Španiji osvojila srebrnu medalju, pošto je u finalu izgubila od selekcije SAD.

Evropsko prvenstvo 2015. godine održaće se od 5. do 20. septembra u Nemačkoj, Hrvatskoj, Letoniji i Francuskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter