0
Fudbal

FUDBALSKI TRENER S K1 PEDIGREOM: Roj Kin pretukao navijača

Objavljeno: 13.11.14 u 11:03

Pomoćni trener fudbalske reprezentacije Irske i legendarni vezni igrač Mančester Junajteda, Roj Kin uhapšen je u sredu u Glazgovu jer je navodno udario navijača Škotske.

Dve ostrvske zemlje u petak očekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a rivalitet između Škotske i Irske odavo je svima poznat.

Kin je, kako pišu britanski mediji, nakon „razmene mišljenja“ udario domaćeg navijača i oborio ga na pod, a u službenoj izjavi policija tvrdi da postupak protiv njega još nije pokrenut jer istraga još uvek traje i prikupljaju se informacije od hitne pomoći koja je došla na mesto navodnog obračuna ispred hotela gde su Irci.

Irski fudbalski savez je stao je na stranu svog trenera poručivši javnosti da su mediji pogrešno izveštavali o svemu što se dogodilo, te da je iz tog razloga stvorena kriva slika. Kin je od novembra 2013. pomoćnik Martina O’Nila na klupi Irske, a istovremeno je pomoćnik menadžeru Aston Vile Polu Lambertu.

Legendarni kapiten Mančester Junajteda je 67 puta igrao za Irsku od 1991-2005, a tokom svoje igračke karijere bio je sklon incidentima i često je pravdu uzimao u svoje ruke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter