0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda napada Laboral Kuću

Objavljeno: 13.11.14 u 09:34

Košarkaši Crvene zvezde gostuju večeras u Španiji u kojoj će večeras od 20:30 odmeriti snage sa Laboral Kućom u okviru petog kola Evrolige.

Crveno-beli iz četiri meča imaju polovičan učinak, a nakon dramatičnog poraza u Areni prošle sedmice od Olimpiajkosa, četa Dejana Radonjića sada sebi mora da krči put ka narednoj fazi eltinog evropsokog takmičenja.

Šef struke crveno-belog tima veruje u svoje momke, ali naglašava da je Zvezda među najmlađim timovima ne samo u Grupi D, već i u čitavom takmičenju.

– Mi smo najmlađa ekipa u Evroligi i u teškoj smo grupi. Dobrim igrama na početku podgrejali smo nade navijačima, ali treba ponoviti ono što smo rekli na početku, a to je da je sa ovim timom u ovakvoj grupi svaka pobeda podvig – rekao je Radonjić.

Trener Zvezde smatra da je Laboral Kuća ekipa koja je doživela mnogo kadrovskih prmena u odnosu na prošlu sezonu:

– Laboral Kuča je pretrpela velike promene u odnosu na prošlu sezonu, zadržali su malo igrača i doveli kvalitetne i iskusne košarkaše koji su garancija da mogu da ispune njihove ambicije koje su uvek vrlo visoke. Sam dolazak (Saše) Vujačića govori o njihovom aspiracijama. Oni u Evroligi nemaju poraz na svom terenu – rekao je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter