0
Evropske lige

ABRAMOVIČ DREŠI KESU: Čelsi dovodi Gereta Bejla?

Objavljeno: 13.11.14 u 11:21

Trenutni lider na tabeli Premijer lige, Čelsi, razmišlja da na zimskom prelaznom roku isprazni klupsku kasu i na Stanford Bridž dovede najskupljeg igrača planete, Gareta Bejla.

Nekdašnja vedeta Totenhema i sadašnji igrač Reala iz Madrida, našao se u senci Kristijana Ronalda od dolaska na Santjago Bernabeu. Ovaj brzonogi igrač se, kako se šuška, nalazi na radaru Mančester Junajted.

Činjenica da je nedavno po četvrti put uzastopno proglašen za najboljeg sportistu Velsa ne garantuje ovom momku mesto u startnoj postavi prem rečima Karla Anćelotija, a upravo u tome svoju šansu vidi Žoze Murinjo.

Italijan u napadačkom trouglu vidi Kristijana Ronalda, Džejmsa Rodrigesa i Karima Benzemu, zbog čega uloga Bejla neće biti previše značajna i tu situaciju želi da iskoristi Čelsi.

Bejl je 2013. godine prešao iz Totenhema u Real za rekordnih 100 miliona evra, odigrao je 58 utakmica i postigao 28 golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter