0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ O NEKOLIKO TEMA: Pobedi, Vanji Marinkoviću, publici, suđenju…

Objavljeno: 12.11.14 u 21:30

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je zadovoljan pobedom njegovog tima nad rumunskim Asesoftom istakavši da je bilo dosta dobrih momenata u igri.

– Utakmica je bila kvalitetna, jer je rumunska ekipa kvalitetan protivnik. Došli su sa skorom 3-1 i ambicijom da nastave pobednički niz u Beogradu. Zadovoljan sam sa pobedom, ostajemo u trci za plasman u drugu fazu Evrokupa i imaćemo veliku borbu do kraja“, izjavio je Vujošević na konferenciji za medije, prenosi Tanjug.

– Imali smo dosta dobrih momenata u igri, ali i dalje dosta lako izgubimo prednost od desetak poena razlike i prepuštamo protivniku da napravi brejk, dodao je on.

Vujošević je istakao da je trojka Milana Mačvana u poslednjoj četvrtioni bila izuzetno važna, jer je vratila je samopouzdanje timu, a naveo je da nije iznenađen novom dobrom partijom 17-godišnjeg Vanje Marinkovića.

– Tokom cele moje karijere igrači postaju asovi, bilo bi iznenađenje da Partizan ne proizvede nekog novog. Marinković kreće na put koji nije posut ružama, ne možemo očekivati da svaku utakmicu odigra dobro, već da dođe do pada, ali pokazao je da dobro zna da izdrži pritisak i da vredi ulagati u njega, rekao je trener crno-belih.

Vujošević je zahvalio publici na podršci uz ocenu da je pokazala kako „nije turistička i elitistička, koja dolazi samo da gleda Real u Evroligi“.

Na pitanje novinara da prokomentariše izjavu trenera Asesofta Vladimira Arnautovića, kome nije bio jasan odnos dosuđenih ličnih grešaka, Vujošević je odgovorio:

– Postoji subjektivno mišljenje koje se razlikuje kod svakoga od nas. Čini mi se da je sudija iz Francuske imao sporne odluke za nas, bio bih veoma srećan da ovako suđenje imamo u Rumuniji. Ne treba oba tima da imaju pođedndak broj grešaka, već koliko tim napravi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter