7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ ODGOVORIO VUJOŠEVIĆU: Zvezda je brend, prepoznatljiv u celom svetu

Objavljeno: 12.11.14 u 22:07

Na pitanje da li je i na koji način Crvena zvezda regulisala obaveze prema poveriocima i da li je na legitiman način dobila takmičarsku licencu vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić je dao zanimljiv odgovor obuhvativši još nekoliko tema.

– Jeste… Crvena zvezda nije državni projekat kako zlonamerni tvrde, tako uporedo prave problem Crvenoj zvezdi i Vladi Republike Srbije. Neka neko kaže u čemu se sastoji pomoć. Možda u tome što je premijer Vučić poklonio dres Crvene zvezde francuskom kolegi. Prepoznatljiv na svim meridijanima ove planete. Brend. I, recimo, šta nekom bitnom kad dođe u Srbiju možete da poklonite, izuzev Zvezdinog dresa. Kad majica reprezentacije Srbije bude pronosila slavu širom sveta, kao što je Zvezdina, naravno biće tad prepoznatljiv srpski suvenir. To, nažalost, još uvek nije, kazao je Terzić, a prenosi Žurnal.

Podsećamo da je predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić prilikom nedavne posete premijera Francuske gostu poklonio dres FK Crvena zvezda što je izazvalo burne reakcije pre svega predsednika JSD Partizan i trenera Košarkaškog kluba Duška Vujoševića koji je još jednom ponovio da je Zvezda državni projekat i da dobija nesebičnu pomoć organa vlasti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Izvinite,ali moram da odreagujem i da odgovorim (Aci).Te igrace koje si nabrojao jesu Zvezdini i mi se njih ne stidimo.Sta cemo sa tvojim
    OMEROVICEM-ISA SADRIJOM-JUSUFIJEM-PREKAZIJEM-VOKRI-MURICI-ZUPICEM.
    A da si nepismen, vidi se.Bora Cvetkovic je Srbin,i da nije veliki je igrac i covek.

    0
    0
    Odgovori
  2. kakav gospodin hahahahaha ocemo ga opet u balkanskoj ulici hahahahahaha o Boze sta sve necu da vidim u ovoj banana drzavi!

    0
    0
    Odgovori
  3. ne poklonio je dres Zufera Avdije i Roberta Prosineckog i husrefa Musemica iMiralema Zjaje i Tomislava Ivkovica i Refika Sabanadzovica i Seada Susica i Zvezdana Cvetkovica hahahaha to Srbiiiiiiiii!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je brend u pitanju sto onda nije poklonio dres KK Partizana ili vaterpolo kapicu VK Partizan ipak su to veci brendovi ako ocemo iskreno sve demagog do demagoga!

      0
      0
      Odgovori
  4. Zvezdu veze za najveci uspeh u istoriji jedan francuski klub dok najveci uspeh albanskog fudbala je vezan za jedan deo JSD koji igra na vojnom stadionu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter