0
Košarka

OTKAZ: Voriorsi otpustili Nedovića, ko će uzeti srpskog reprezentativca?

Objavljeno: 12.11.14 u 00:18

Da najave koje su se pojavile pre nekoliko dana da bi Nemanja Nedović uskoro mogao da pojača špansku Valensiju nisu bez osnova potvrđuje večerašnja vest koja stiže iz SAD.

Naime, uprava Golden Stejt Voriorsa odlučila je da otpusti srpskog reprezentativca o čemu je obavestila javnost putem klupskog sajta.

Nedović je prošle godine draftovan od strane Feniksa kao poslednji pik prve runde drafta čime je dobio zagarantovani dvogodišnji ugovor, ali od Golden Stejta koji je preuzeo prava na njega.

Međutim, bivši košarkaš Crvene zvezde nikako nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu u vrlo jakoj bekovskoj liniji Golden Stejta pa je ovakav ishod vrlo logičan, pogotovo ako se zna da su Voriorsi pre samo nekoliko dana odlučili da Nedoviću ne ponude opciju za treću godinu ugovora.

Srbin je u 24 utakmice odigrane za kalifornijski tim u prošloj sezoni (ove godine nije ulazio u igru) prosečno beležio 1,1 poen, 0,6 skokova i 0,5 asistencija za 5,9 minuta na terenu. Prošle sezone je odigrao i 15 utakmica za Santa Kruz Voriorse, klub iz NBDL lige za koji je prosečno upisivao 14,9 poena, 4,2 asistencije i 2,5 skoka.

Sada ostaje da lebdi pitanje u vazduhu da li će Nedović prihvatiti poziv Valensije, ostati u NBA ukoliko bude zainteresovanih klubova ili bi mogao da ispuni želju brojnih navijača Zvezde i vrati se na klub sa Malog Kalemegdana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter