0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MURIĆ VERUJE: Još nije sve izgubljeno

Objavljeno: 12.11.14 u 10:25

Bek Partizana, Edo Murić, veruje da njegov tim i dalje poseduje realne šanse za uspeh u Evrokupu uprkos činjenici da su posle četiri meča bez pobede.

Večeras će crno-beli od 18:00 sati ugostiti Asefolt, a reprezentativac Slovenije ističe da Parni valjak mora, kako zna i ume, da iskopa trijumf na ovom meču:

– Još ništa nije izgubljeno, ali nam je pod hitno potrebna pobeda. Utakmicu sa Asesoftom igramo kod kuće, to je sjajno posle tri gostovanja u četiri meča. Nismo imali sreće sa rasporedom na početku takmičenja. Mislim da bi bilo mnogo bolje da smo kod kuće igrali utakmice protiv rivala koje smo mogli da pobedimo, posebno zbog našeg samopouzdanja. Partizan ove godine ima veoma mlad tim i samopouzdanje je važno. Uz gostovanja u Evrokupu naš raspored U ABA ligi je bio takav da smo dva puta imali po tri uzastopna gostovanja. To nije lako – kazao je Murić.

 

Reprezentativac Slovenije istakao je da je veoma važno da njegov tim bude skoncetrisan do samog kraja:

 

– Ali, igranje kod kuće ništa neće značiti ukoliko ne nastavimo da se popravljamo. Asesoft ima 3-1 i igra odlično. Jedan je od favorita u našoj grupi. Imaju Amerikance, igraju brzo, agresivno i čvrsto. Ali, daćemo sve od sebe, a biće nam lakše jer igramo pred našim navijačima. Dakle, daćemo sve od sebe, i više od toga, da pobedimo. I podignemo samopouzdanje – podvukao je Murić.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter