0
Fudbal

ŽELE PODRŠKU: Danci dovode 150 ljudi na trening pred meč s Srbijom?

Objavljeno: 11.11.14 u 09:41

Fudbalska reprezentacija Srbije će u petak na stadionu u Humskoj dočekati slekciju Danske u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Meč će, zbog izgreda na meču sa Albanijom, kao što je poznato, biti organizovan pred praznim tribinama, međutim, čelnici Fudbalskog saveza Danske insistiraju na tome da njihovu selekciju na treningu bodre njihovi navijači.

– Imamo obavezu da i ovako specifičnu utakmicu organizujemo po strogim propisima UEFA. Interesantan je zahtev Danaca koji su svojim navijačima već prodali oko 150 ulaznica za meč u Beogradu i oni sada insistiraju da te njihove pristalice sa tim kartama bar uđu na poslednji trening svog nacionalnog tima noć pre meča. Ipak, o tome ne odlučujemo mi, već UEFA – poručio je Zoran Laković, gensek FSS, a prenose Novosti.

On je dodao da se naša reprezentacija sada nalazi pod lupom UEFA i da je iz tog razloga jako bitno da meč protekne u najboljem redu:

– Posle prekida utakmice sa Albanijom, sada smo pod još većom lupom UEFA, pa je i organizacija meča sa Danskom na neki način posebna – dodao je Laković.

Danas je poslednji dan za podnošenje žalbe na adresu UEFA za kazne Disciplinske komisije sa navedenog meča, a FSS će svoje pravo iskoristiti:

– Iskoristićemo svoje pravo na žalbu, a ne bih otkrivao konkretne detalje iz nje. Bili smo jasni i koncizni u ovom dokumentu koji će biti prosleđen u Nion. Očekujemo da se ceo slučaj reši u drugoj polovini decembra. U međuvremenu ćemo tražiti i usmeno saslušanje, kao i lično prisustvo pri donošenju konačne odluke – podvukao je Laković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter