0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ UPOZORAVA: Neće Rumuni biti lak zalogaj!

Objavljeno: 11.11.14 u 12:34

Pred košarkašima Partizana je 5. kolo Evrokupa u kome će crno-beli u sredu od 18 časova u Pioniru odmeriti sange sa rumunsikm Asesoftom. Trener Partizana, Duško Vujošević bio je veoma oprezan u izjavama pred ovaj meč.

– Ko ne poznaje situciju, reći će da su Rumuni su slabi. Ali to nije tačno, odlilčno su organizovani. Ovde su komentarisali kako smo izgubili od Rumuna na pripremnom meču. Ovaj tim nema mnogo veze sa Rumunima, imaju pet stranaca, čak pet Amerikanaca. Imaju moćnog vlasnika koji nije žalio sredstva vodi ih naš trener Arnautović. Moraćemo da damo maksimum. Nadam se da će publika doći u što većem broju. Protiv MZT došlo mnogo ljudi i u nezgodnom terminu u okviru kamapnje koja se vodi. Ti najverniji su bili prisutni. Zbog toga imamo obavezu. Forma raste i mislim da će taj trend da se nastavi. Polako se kompleziramo i mislim da će sve da se pokaže na utakmici. Verujem u svoj tim – istakao je Vujošević.

Strateg Partizana se osvrnuo i na kalkulacije o mogućem prolasku grupne faze Evrokupa.

– Nisam razmišljao o tome, svaka sledeća utakmica je najvažnija. Sa kalkulacijama bismo imali obavezu više. U sredu moramo da igramo punim plućim. Ako želimo da se plasiramo dalje, ne smo da se izgubi. Tako se kali čelik – jasan je bio Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter