0
Evrokup

TRADICIJA: Nijedna ekipa ne može da bude favorit protiv Partizana u Pioniru

Objavljeno: 11.11.14 u 17:29

Trener Asesofta Vladimir Arnautović rekao je da nijednoj ekipi, pa tako ni njegovom Asesoftu, ne može da se pripiše status favorita protiv Partizana u hali ’Pionir’.On je dodao da se nada da će sjajna atmosfera koju stvaraju navijači Partizana dodatno motivisati njegove igrače.

– Niko ne može da bude favorit protiv Partizana na njegovom terenu, to je tim koji svake godine iznedri dobre igrače za reprezentaciju Srbije i proda ih za velike pare klubovima širom Evrope. Prolaze kroz težak period, zabeležili su četiri poraza u Evrokupu i ovo je za njih meč od vitalne važnosti – rekao je Arnautović za sajt takmičenja.

Za ambijent u Pioniru čuo je i jedan od retkih Rumuna u timu Asesofta Levente Zijarto.

– Dolazimo sa velikim respektom prema tradiciji koju Partizan ima u evropskoj košarci, ali i čvrsto rešeni da zabeležimo novu pobedu. Svesni smo da neće biti lako, ali sve dobre stvari se teško ostvaruju. Radujemo se što ćemo igrati pred navijačima Partizana, čuli smo mnogo lepih stvari o njima –  rekao je Zijarto.

Partizan se nalazi na poslednjem mestu na tabeli grupe E sa skorom 0-4, dok Asesoft ima učinak 3-1.

Utakmica Partizan – Asesoft igra se u sredu od 18 sati u hali ’Pionir’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter