0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZA DOZVOLIO: Promaši još deset šansi, ali ne smeš ni kockicu čokolade da pojedeš!

Objavljeno: 11.11.14 u 19:42

Prvi čovek Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, imao je danas  sastanak sa supertalentovanim napadačem Lukom Jovićem. Iz svoje kancelarije ga je ispratio uz zagrljaj i jednu šaljivu konstataciju…

– Reci ovde pred novnarima šta si mi obećao? Jesi li rekao da nećeš više ni kockicu čokolade da pojedeš, obratio se 16- godišnjem špicu Terzić.

Na Marakani pokušavaju na sve načine da pomognu mladom Luki Joviću, a evo kako ga je posavetovao Terzić:.
– Sad sam mu rekao, Luka, rastereti se i igraju slobodno. Igraš u najvećem klubu na Balkanu, igraš u klubu koji voliš… Uživaj u životu i igri. Naravno, radi ono što se od tebe očekuje kao od profesionalca. Vodi računa o treningu, ishrani, životu… Moraš da znaš neke stvari kao profesionalac. Ali uživaj, Bog ti dao talenat, dao ti da nosiš devetku Crvene zvezde sa 16,5 godina. Treba ga opustiti, ne treba mu nametati teret, ima ko će u Crvenoj zvezdi da daje golove i da nosi rezultat.

Možda oseća krivicu jer nije postigao golove protiv Partizana?
– Treba da želi pobedu, da ima takav mentalitet, ali niko u klubu mu nije zamerio zbog toga. Rekao sam mu promaši još deset šansi slobodno. Ako te neko bude pitao samo reci: ’Terza mi dozvolio.’ Ne tražim od njega da iskoristi svih deset šansi, promaše i Ronaldo i Mesi. Od njega samo tražim da trenira kako treba, da spava koliko treba, da se hrani kako treba. Golovi će doći kao posledica svega toga – jasan je Terzić, a prenosi MozartSport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter