0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ HOĆE HET-TRIK: Motivisani smo da pobedimo Laboral!

Objavljeno: 11.11.14 u 15:20

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20.30 u Vitoriji igraju meč petog kola Evrolige protiv Laboral Kuće, tima koji su prošle godine dva puta savladali.

– Imamo težak raspored, predstoje nam četiri gostovanja u šest utakmica. Tim ima oslcilacije u igri, jer je najmlađi u Evroligi. Međutim, na dobrom smo putu, raduje me forma igrača, posebno Čarlsa Dženkinsa i svaki meč u Evroligi za nas predstavlja veliku školu – počeo je konferenciju za novinare Dejan Radonjić.

Strateg Crvene zvezde veruje da njegov tim može do prve pobede u gostima u Evroligi ove sezone.

– Laboral je ove seozne dosta promenio tim, zadržali su okosnicu i doveli nekoliko kvalitetnih pojačanja. Imaju visoke ambicije ove sezone, o čemu govori i angažovanje Saše Vujačića. Na svom terenu još ne znaju za poraz u Evroligi, biće veoma težak meč, ali motivisani smo da napravimo još jedan podvig.

Po mišljenju Dejana Radonjića u D grupi su sve ekipe jednake, sem Olimpijakosa koji je favorit u odnosu na ostale.

– Svakom pobedom povećavamo nade za plasman u drugu fazu. Olimpijakos je opravdao ulogu favorita, a ostalo će se rešavati u međusobnim duelima. Sve je u igri, čak i koš razlika. Protiv Galatasaraja i Valensije nismo odreagovali kako smo želeli u pojedinim trenucima, pošto smo mogli i ubedljivije da pobedimo – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter