0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PARTIZANOVA HAUBICA: Do kraja jeseni do 20 komada

Objavljeno: 11.11.14 u 09:10

Napadač Partizana Petar Škuletić blista u jesenjem delu Jelen Superlige Srbije, ali i na internacionalnoj sceni.

Ovaj momak je u minulom kolu JSL upisao prvi het-trik u karijeri pošto je sa tri projektila napunio mrežu subotičke ekipe i odveo crno-bele na sam vrh tabele stvorivši još veći jaz u odnosu na večitog rivala.

Naravno kvalitetne role donele su ovom igraču osmeh na lice. U ostalom, razloga za to ima na pretek: Parni valjak igra evrospko takmičenje u koje je ušao upravo zahvaljujući njegovim golovima.

U domaćem prvenstvu popularni Škuntelar je prvi strelac takmičenja, a njegov tim se paunovski šepuri na vrhu lestvice. U aktuelnoj sezoni stigao je do cifre od 16 golova, a naredni korak je napad na 20 gol u jeseni:

– Ne bih ništa da obećavam. Sećate li se proletos, rekoh deset, pa je bilo samo sedam. Naravno, odmah je kružilo pitanje: zašto? Naravno, trudiću se, pa dokle doguram – iskren je ovaj momak rodom iz Crne Gore.

On ne krije da je presrećan zbog ličnog učinka, ali pre svega zbog kvalitetne timske igre:

– Prezadovoljan sam. Došlo je vreme da se i to konačno desi. Najvažnije od svega – pobeda ekipe. Uspeli smo da osvojimo tri boda na teškom gostovanju Spartaku i pobegnemo još više najbližim pratiocima na tabeli – poručio je Škuletić, prenosi Sportski žurnal.

Kada je reč o njegovim golovima, napadač crno-belih ima samo jednu želju: da pogodi za pobedu u Ligi Evrope:

– Neka dam još za pobedu nad Asterasom – podvukao je Škuletić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter