0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NESTRPLJIVI BERTANS: Brojim sate do meča sa Zvezdom

Objavljeno: 11.11.14 u 23:28

Bivši košarkaš Partizana, a sada član Laboral Kuće, Davis Bertans sa velikim nestrpljenjem čeka evroligaški duel protiv svojih starih znanaca, košarkaša Crvene zvezde, koji je na programu u četvrtak sa početkom od 20.45 sati.

Pored Letonca za Laboral Kuču od nedavno igra još jedan osvedočeni Partizanovac Saša Vujačić, a kako tvrdi Bertans njih dvojica su već razgovarali o duelu protiv Zvezde.

– Nekoliko puta smo već pričali o Partizanu. Zato nas dvojicu u četvrtak očekuje posebna utakmica. Verovatno će me prožimati isti osećaj na parketu kao kada sam u crno-belom dresu igrao protiv Zvezde. Jer, kao što u kažu, kada ste jednom bili deo nekog kluba, zauvek ostajete deo kluba. Brojim časove do tog meča, rekao je između ostalog Bertans u intervjuu za Novosti.

Letonac je pored ovoga istakao da smatra da je Zvezda sa Vilijamsom, Cirbesom, Dangubićem, trenutno bolji tim nego prošle sezone. Bertans kaže da je svestan da njegovu ekipu u revanšu u Beogradu očekuje pravi pakao pred 20.000 navijača, ali je dodao da je jedva čeka taj meč.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter