0
Fudbal

MOŽE DA IDE: Kuzmanović na izlaznim vratima Intera

Objavljeno: 11.11.14 u 21:06

U gotovo svakom prelaznom roku otkako je stigao u Inter mediji sele srpskog reprezentativca Zdravka Kuzmanovića sa Đuzepe Meace, ali on svaki put ostane deo „nero-azura“. Kako se bliži zimska „pijaca“ ponovo je aktuelizvana starta priča.

– Kuzmanovićeva budućnost? To je odluka koju ćemo doneti zajedno sa čelnicima kluba. Samo nekoliko igrača Intera je na prodaju i Zdravko je deo te grupe dobrih fudbalera koji imaju dozvolu da napuste Inter ukoliko stigne primamljiva ponuda, rekao je za Interovu klupsku televiziju Marko Naletilić, menadžer srpskog internacionalca.

Kuzmanović je u Inter stigao u januaru 2013. godine iz Štutgarta i do sada je skupio 31 nastup za klub iz Milana, a zanimljivo je da još uvek nije uspeo da se upiše u strelce iako je za svoj prethodni klub postigao čak 17 golova, istina u tri puta više odigranih mečeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter