0
Fudbal

MARKO RADMAHER, FUDBALER HERTE: Ja sam Srbin, san mi je da zaigram za ‘Orlove’

Objavljeno: 11.11.14 u 10:51

Mladi fudbaler berlinske Herte, Marko Radmaher, izjavio je da mu je životni san da debituje za reprezentaciju Srbije.

Ovaj 19-godišnji momak našao se na spisku selektora omladinske selekcije Ivana Tomića, a njegova želja za nastupom za „Orlove“ proizilazi iz činjenice da mu je otac Nemac, ali majka Srpkinja.

Radmaher se odazvao pozivu selektora, pa se tako našao u Kući fudbala u Staroj Pazovi, na okupljanju omladisnkog tima.

– Oduvek sam sanjao da igram za Srbiju jer je moja familija srpska iz Bosne i ja sam Srbin. Srpski mi je maternji jezik, pričam ga svakodnevno s bratom i mamom, tako da nisam imao problem u komunikaciji sa saigračima i selektorom Tomićem. Sjajno su me prihvatili, a i privikavanje mi je lakše s Kusićem, Crnomutom i Spasojevićem, koji su kao i ja došli iz Nemačke – rekao je Rademaher za Kurir.

On je dodao da trenutno ne razmišlja previše o budućnosti, a pred sobom ima samo jedan cilj: da se nametne selektoru Tomiću:

– Ne pravim velike planove za budućnost. Sad imam samo jedan cilj, a to je da se dokažem selektoru i da zaslužim nove pozive – podvukao je Radmaher.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter