0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EDO MURIĆ: Hteo sam samo u Partizan!

Objavljeno: 11.11.14 u 15:50

Slovenački reprezentativac Edo Murić istakao je da nije imao dileme gde će nastaviti karijeru i da mu se ostvario životni san dolaskom u Partizan.

– Oduvek sam hteo u Partizan i sada se zaista osećam baš dobro. Otkako sam počeo profesionalno da igram košarku i u svim takmičenjima u kojima sam nastupao, Partizan je bio dominantan tim. U poslednjih 15-20 godina pratio sam Partizan i karijere koje su napravili igrači koji su prošli kroz klub – rekao je Murić.

Slovenac je istakao da je nešto sasvim posebno kad igraš u Pioniru pred Grobarima ili u nekom drugom klubu pred ljubiteljima košarke.

– Pratio sam Partizan godinama unazad i tako je on postao moj omiljeni klub u Evropi. Mnogi su mi rekli da ću se osećati sjajno kada obučem dres crno-belih i kada zaigram u prepunoj hali Pionir. Sve to je bilo tačno. Zadovoljstvo je igrati u takvoj atmosferi, ostvario mi se san, nadam se da ću uspeti da iskoristim šansu koja mi se ukazala – istakao je Murić.

Rođeni brat Eda, Dino Murić igra u Olimpiji.

– Voleo bih da igram protiv njega u Evrokupu. Stalno smo u kontaktu, imao je problem s povredom, mislim da će morati još malo na terapiju. Igrali smo jedan protiv drugog u Sloveniji i bilo mi je čudno. Olimpija je dobro počela u Evrokupu ove sezone i bilo bi sjajno da oba tima dođu do druge faze – zaključio je Murić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter