0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DELIJE SPREMITE DLANOVE: Stanković otkrio koliko će igrati za Zvezdu

Objavljeno: 11.11.14 u 22:07

Kao što se i pretpostavljalo nekadašnji kapiten Crvene zvezde Dejan Stanković definitivno će poslednji put obući dres kluba sa Marakane u subotu kada će crveno-beli u prijateljskom duelu ugostiti italijanski Udineze u kojem on trenutno radi kao pomoćni trener.

– Hvala Zvezdi što se setila tako nečega. To je bila njihova ideja i moram da priznam da sam prvo zaćutao kad sam je čuo. Razmišljao sam iskreno da li mogu da izdržim na terenu tih desetak minuta. Ali, s druge strane prevladala je velika želja da se oprostim od svojih zvezdaša i Delija. Valjda ću izdržati, rekao je Stanković u izjavi za Večernje Novosti.

Organizator meča je kapiten slavne generacije Crvene zvezde Stevan Stojanović koji je otkrio kako je došao do ideje da pozove Italijane u Beograd.

– Meč sam zakazao direktno sa direktorom italijanskog kluba Kristijanom Đaretom, koji je gledao večiti derbi. Njima je bio potreban jedan ovakav susret i kad smo postigli načelni dogovor, onda je jedna ideja stizala drugu. Marketing Zvezde se uključio, potekla je ideja da se iskoristi prilika i za oproštaj Stankovića, a kad je i on prihvatio poziv, meč je počeo da izrasta u, nadam se, spektakl – ističe Stojanović, menadžer i vlasnik IDM kompanije.

Italijanski klub će u Beograd stići u subotu u podne čarter letom, odsešće u hotelu Kraun PLaza, a posle utakmice koja je zakazana za 17 časova odmah će se vratiti u svoj grad. Ulaznice za spektakularnu utakmicu u prodaji će se naći od srede, a cene su 200, 300 i 400 dinara.

Zanimljivost je da će utakmici prisustvovati i predsednik Udinezea Đampaolo Poco koji je prekinuo odmor pošto želi da još jednom vidi na terenu Dejana Stankovića, te će privatnim avionom stići u Beograd.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter