0
Domaći fudbal

ZVEZDINE ARGENTINKE ZA HOTSPORT: Želimo da se vratimo i da živimo u Beogradu!

Objavljeno: 10.11.14 u 12:15

Sestre bliznakinje iz Argentine, Kamila i Franka Federigi su bile nekoliko dana u poseti Beogradu. Povod za to bila je prevelika želja da upoznaju klub za koji navijaju – Crvena zvezda. Pred sam povratak u Granadu, gde inače studiraju, sestre su u razgovoru za HotSport prenele utiske iz Beograda.


– Beograd je za nas najlepši grad na svetu! Upoznale smo dosta dobrih i divnih ljudi ovde. Jedva čekamo da se vratimo ponovo. Planiramo da se u budućnosti preselimo u srpsku prestonicu – započinju priču ove dve simpatične tinejdžerke.

Kako ste se osećale kada ste kročile na Marakanu i kako vas je ugostila Crvena zvezda?

– Bilo je zaista dirljivo. Svi su se lepo ponašali prema nama. Naš prvi san je bio da upoznamo Nemanju Vidića, a drugi da upoznamo Darka Lazovića.Sada smo ispunile oba i presrećne smo zbog toga.

Kada ste upoznale Nemanju Vidića i kakav je utisak ostavio na vas?

– Upoznali smo se 13. februara 2013. godine kada se igrala utakmica između Real Madrida i Mančester junajteda. Trebalo je da pređemo mnogo kilometara, roditelji su nas odvraćali od te ideje,ali mi smo ipak uspele da dođemo do hotela u kome su bili smešteni igrači Mančestera i upoznamo se sa Vidićem. To poznanstvo je ostavilo sjajan utiska na nas i predstavljalo je ostvarenje našeg sna. Posle toga smo se osećale spokojno.

Prisustvovale ste fudbalskim utakmicama Crvene zvezde protiv Rada i Čukaričkog, ali i košarkaškog kluba protiv Olimpijakosa. Gde je po vašem mišljenju bolja atmosfera?

– Delije su pravile sjajnu atmosferu na fudbalskom stadionu,ali je i u areni bila fantastična atmosfera. Međutim, s obzirom da smo Zvezdu zavolele zbog fudbala, prednost ćemo dati fudbalskim utakmicama.

Da li ste zadovoljne pruženim partijama našeg kluba?

– Fudbalski klub mora mnogo bolje da igra, jer ima kvalitetne igrače. A što se tiče košarkaškog kluba, smatramo da je veliki uspeh što igra u Evro ligi. U svakom slučaju i dalje ćemo da nastavimo da pružamo podršku našoj Crveno zvezdi – zaključile su sestre Federigi, vatrene navijačice Crvene zvezde.

hotsport.rs/K.K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter