0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ SVIM SILAMA NA TOLETA: On je bivši predsednik FSS

Objavljeno: 10.11.14 u 10:31

Generalni sekretar FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić ne odustaje od verbalnog sukoba sa prvim čovekom FSS, Tomislavom Karadžićem.

Naime, nije tajna da bivši prvi čovek OFK Beograda i sadašnji funkcioner crveno-belih već neko vreme pokušava da uruši poziciju Tomislava Karadžića na mestu predsednika FSS.

Nakon što je izjavio da je Karadžić ostao bez podrške u Fudbalskom savezu Vojvodine, funkcioner tima s Marakene odlučio je da reaguje na izjavu Karadžića koji je najavio da je moguć novi diciplinski postupak protiv Terzića.

– On je već sad bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije – ocenio je Terzić u izjavi za Kurir odgovarajući na reči Tomislava Karadžića.

Sa druge strane, Karadžić je konstatovao da ne oseća nikakav pritisak zbog promena uniutar FSV. Od ranije je poznato da Karadžić nema nikakvih ambicija ka dobrovoljnom odlasku sa mesta predsednika FSS.

– Ako se na bilo koji način utvrdi da je suspendovani Terzić aktivno učestvovao u radu, protiv njega će ponovo biti pokrenut disciplinski postupak – izjavio je Karadžić i dodao:

– Zbog promena u FSV se ne osećam nimalo ugroženim – konstatovao je Karadžić.

Sukob dve strane škodi srpskom fudbalu.

Na meti je Zvezdan Terzić, kome je, prema odluci disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, zabranjeno šest meseci da obavlja funkcije u Zvezdi i Zajednici superligaša.

Kada su novinari preneli reči Tomilsava Karadžića Zvezdanu Terziću da je moguće da će zaraditi novu suspenziju, gensek Zvezde je odbrusio bez dlake na jeziku:

– Ne želim više da komentarišem Karadžićeve gluposti. On je bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i želim mu ugodnu penziju – poručio je Zvezdan Terzić za Kurir.

Rat dvojice funkcionera traje već mesecima, a ko će na kraju izaći kao pobednik preostaje da se vidi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter