0
Evropske lige

STIŽE NOVI BEKAM: Dejvidov sin potpisao ugovor s Arsnelaom

Objavljeno: 10.11.14 u 09:25

Najstariji sin Dejvida Bekama, Bruklin Bekam, potpisao je ugovor s londonskim Arsenalom, prenose britanski mediji.

Kako se saznaje, 15-godišnji Bruklin Bekam stavio je potpis na ugovor do kraja sezone nakon što je prethodno impresionirao stručni štab londonskog giganta.

U poslednjih nekoliko meseci sin slavnog fudbalera i pevačice grupe Spajs grls, nalazio se na radaru brojnih timova iz Premijerlige poput Čelsija, Mančester Junajteda i još nekoliko ekipa.

 Bruklin je talentovan i izdvojio se od svih ostalih momaka na svim treninzima i utakmicama na kojima je igrao. Naterao je druge timove da ga jure, ali se znalo da će takav slučaj biti sa njim i da je samo pitanje vremena kada će ga potpisati neki veliki klub. Sledećeg leta bi mogao da potpiše veoma vredan ugovor, i to sa Arsenalom – navodi jedan od izvora.

Bruklin je, inače, ranije trenirao sa Čelsijem i Fulamom, a putem Bruklina i njegovog oca mogli bi da pođu i njegova braća Romeo i Kruz, koji imaju 12, odnosno devet godina. Njih dvojica trenutno treniraju sa Arsenalovim mladim timovima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter