0
Domaći fudbal

SAD JE KASNO: Da je Zvezda slušala Robija, sada bi imala strelca trenutno boljeg od Ronalda! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.14 u 14:08

Napadač Rijeke Andrej Kramarić nekada se nalazio na listi velikih želja trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog, a danas je najbolji strelac u Evropi!

Mladi hrvatski napadač u nedelju je postigao neverovatnih pet pogodaka u pobedi svog tima nad Lokomotivom i stigao do brojke od 21 gola, što je tri više od Kristijana Ronalda, koji je postigao 18 u svim takmičenjima.

Kramarić je na dobrom putu da obori rekord Eduarda da Silve koji je u jednoj sezoni u Dinamu iz Zagreba postigao 34 pogotka, ali je pitanje da li će uopšte Rijeka uspeti da ga zadrži do leta.

Kramarić je rođen 1991. godine, prošao je celokupnu omladinsku školu Dinama, ali nije uspeo da dobije šansu u prvom timu pa je od prošle godine član Rijeke.

Njegova statistika u dosadašnjoj karijeri je neverovatna – na 172 zvanične utakmice, postigao je čak 98 golova.

Nije ni čudo što je nekadašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki tražio od tadašnje uprave na čelu sa Vladanom Lukićem da dovedu čudesnog vunderkida, ali na žalost crveno-belih, do transfera nikada nije došlo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter