0
Analize

FOTO: STARSPORT

KAO BIKINI ILI…? Lazović i Škuletić dali TRIPUT više golova od celokupnog napada Zvezde!

Objavljeno: 10.11.14 u 12:53

Pred nama je još jedna dvonedeljna pauza u Jelen Superligi, a za razliku od one u oktobru mesecu, statistika na listi strelaca u srpskom prvenstvu nije se mnogo promenila. Naprotiv, tandem Partizana Lazović-Škuletić nastavio je da dominira što potvrđuje neverovatan podatak da su njih dvojica dali triput više golova od petorice ofanzivnih igrača Crvene zvezde!

Posle 12 odigranih kola, Partizan je lider na tabeli sa četiri boda više od Crvene zvezde i sa skoro duplo više datih golova – 29:15, a za to je najzaslužniji ubitačni tandem crno-belih Lazović-Škuletić. 

Uoči pauze u oktobru, tandem Partizana zajedno je postigao više od 13 timova u Jelen Superligi, a isti je slučaj i sada, pošto su više od njihovih 18 postigli samo Vojvodina 24, Čukarički 21 i Rad takođe – 18.

Ipak, podatak koji najviše ‘bode oči’ jeste činjenica da su Škuletić i Lazović sa 11, odnosno 7 datih golova, postigli čak triput više golova od petorice ofanzivnih igrača Crvene zvezde – Rakića (4), Lazovića (2) i Despotovića, Jovića, Kataija koji se još uvek nisu upisali u listu strelaca.

Problem u realizaciji u redovima Crvene zvezde nije novost, a kada se na sve to doda da je Nenad Milijaš sa tri postignuta pogotka i dalje drugi strelac ekipe, iako je otišao krajem avgusta, jasno je da Nenad Lalatović ima mnogo posla sa svojim najofanzivnijim igračima.

Istina je da za statistiku često kažu da je kao bikini – pokazuje sve, a ne otkriva ništa, a da li je to slučaj i sa ovom – saznaćemo na kraju prvenstva u Jelen Superligi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter