0
Fudbal

DOŠLI, VIDELI I OTIŠLI: Advokat vratio Ignjovskog i Bastu?!

Objavljeno: 10.11.14 u 18:09

Selektor Srbije Dik Advokat ne računa na igrača Ajntrahta iz Frankfurta Aleksandra Ignjovskog za predstojeći duel sa Danskom u kvalifikacijama za EP. Takođe, iz Stare Pazore vraćen je i Dušan Basta, koji, prema rečima selektora – nije igrao prethodnih šest nedelja, pa bi bio preveliki rizik da igra u tako važnom meču.

Advokat je odluku obrazložio objašnjenjem da mu za predstojeće duele nije potreban igrač profila Ignjovskog, koji u bundesligašu igra na poziciji desnog beka, jer na tom mestu ima Branislava Ivanovića i Antonija Rukavinu. Basta nije igrao šest meseci, to je Holanđanin znao i ranije…

Holanđanin je tako skratio spisak igrača koji je nedavno saopštio sa 25 na 23, s tim da je i Aleksandar Kolarov povređen. Ostaje nejasno zašto je uopšte zvao Ignjovskog i Bastu?

Meč između Srbije i Danske u okviru grupe I na programu je u petak od 20.45, dok četiri dana kasnije ‘Orlovi’ gostuju Grčkoj u prijateljskom meču.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter