0
Evropske lige

AZAR NEĆE U REAL: Čelsi je jedini klub u kojem želim da budem

Objavljeno: 10.11.14 u 09:07

Belgijski superstar i vezni igrač Čelsija, Eden Azar, izjavio je da nema nameru da napusti londonske plavce, po cenu i da na stolu ima ponudu „Kraljevskog“ kluba.

San bezmalo svakog fudbalera na planeti jeste da jednog dana zaigra za slavni klub iz Madrida, Real. U poslednje vreme belgijski fudbaler Čelsija, Eden Azar često se dovodio u vezu sa ovim klubom.

Međutim, fantastični dribler, barem kako sam tvrdi, ne gaji apsolutno nikakve ambicije ka prelasku u ovaj tim:

– Napravio sam svoj izbor kada sam odlučio da se pridružim Čelsiju. Znao sam da ću u ovom timu igrati. Ovo je moja treća sezona u klubu. Ne znam da li sam jedan od ključnih igrača ovde, ali znam da umem da se nosim sa pritiskom koji sa sobom vuku nastupi za Čelsi – rekao je Azar u izjavi za Kanal +.

On se potom osvrnuo i na svoju odluku da napusti francusku ligu:

– Ne osećam nikakvu nostalgiju zbog svog odlaska iz Lige 1. Uvek se trudim da razmišljam o budućnosti, a ne o prošlosti. Pari Sen Žermen ima ogroman broj kvalitetnih igrača, ali Čelsi mi je ponudio iskustvo saradnje sa takođe sjajnim igračima na svim pozicijama. Takođe, ovaj klub ima mnogo pozitivnih iskustava iz Lige šampiona – ocenio je Azar.

Na kraju, brzonogi dribler je poručio da sanja isključivo o plavom dresu:

– Nikada u životu nisam izjavio da bih napustio Čelsi zbog Reala iz Madrida. Zapravo, jedini klub o kojem sanjam je – Čelsi – podvukao je Azard.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter