0
Ostali sportovi

TRL: Zvezda bolja od Vojvodine u srpskom dvoboju

Objavljeno: 09.11.14 u 21:32

Vaterpolisti Crvene zvezde upisali su i treću pobedu u Triglav regionalnoj ligi pošto su u meču 6. kola grupe B savladali Vojvodinu u Novom Sadu sa 9:7 (3:2, 3:1, 2:2, 1:2).

Izabranici Dejana Savića su na bazenu Slana bara pred oko 300 gledalaca do ključne prednosti došli u prve dve četvrtine koje su dobili ukupnim rezultatom 6:3, pa im nije bilo teško da do kraja meča sačuvaju vođstvo i zabeleže novi trijumf.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Viktor Rašović sa tri pogotka, po dva su postigli Nikola Tomašević i Aleksandar Njegovan, a po jedan Nikola Eškert i Đorđe Bjelić. Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Dušan Vasić sa tri odnosno Marko Trkulja sa dva pogotka.

Crveno-beli sa ukupno devet osvojenih bodova trenutno zauzimaju četvrtio mesto u grupi, ali samo zbog lošije gol razlike od Mornara i Jadrana koji imaju isti učinak posle pet odigranih utakmica,  dok je Vojvodina sa četiri poena na petoj poziciji, a iza nje su samo Medveščak i Primorac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter