3
Domaći fudbal

OBRT U PARTIZANU: Đurić hoće još jedan mandat?

Objavljeno: 09.11.14 u 10:10

Izbori u FK Partizan trebalo bi da se održe u decembru, a po najnovijim vestima iz Humske dosadašnji prvi čovek kluba Dragan Đurić mogao bi da se kandiduje za novi mandat.

– Neću da vam kažem da li ću se kandidovati ili ne za funkciju predsednika Partizana. Kad počne izborna procedura, biće vam mnoge stvari jasnije. U Partizanu se uvek poštovao red, pa će tako biti i sada. Sačekajte još malo – rekao je Dragan Đurić za list Alo i dodao:

– U kakvom je to Partizan problemu? Koji dugovi?! Ti milioni dinara koji se pominju za porez nisu neka velika suma koja bi trebalo da predstavlja problem za Partizan. A što se tiče kašnjenja plata igračima – cela država je u problemu, svima kasne plate. U Partizanu je možda i bolje nego kod ostalih!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

3 Komentara

  1. Ma nek se vise nosi u p.lepu m. !!!!!!!!!!!!!!!! Godinama krade, sve vise propadamo, taj nema obraz, klasican lopov/kriminalac! Isao bih preko lesa, bas njega briga za Partizan. Sve rasprodao tokom mandata, sta jo on uspeo? Sta? Obecavao neke Transfer bombe, a mogao je ladno ostaviti klince pa bih oni danas bili bombe, ali sve rasprodao! Obecavao novi Stadion, i to je lagao. Nije bio u stanju da nadje sponzora! Za nista nije bio! 0 je donao Partizanu, sve ove titule sto se on kiti, nema ni blage veze, jer su za to SAMO igraci i treneri za sluzni, on je trebao da stvori novcanu sigurnost, da dovede klub da sjaja, da se u Evropi zna za Partizan. A sta je uspeo? NISTA, mutavi majmun!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter