0
Domaći fudbal

FOTO: Twiter

KAKAV GOL NIGERIJCA: Zvali ga Konjilo, a sada grickaju nokte zbog Rakića, Despotovića i Jovića (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.14 u 10:40

Bivši napadač Crvene zvezde, Ifeani Onjilo sa velikim uspehom trese mreže na Kipru, dok crveno-beli za 90 minuta protiv Čukaričkog sa igračem više ne mogu da pogode u metu.

Počeo je pripreme sa crveno-belima, a onda je kao višak i napadač kome se navijači podsmevaju otišao na pozajmicu u Ermis. Od kada je stigao na „rajsko ostrvo“ Onjilo samo postiže golove. Do sada ih je dao pet i nalazi se na trećem mestu liste strelaca sa golom manje od prve dvojice. Poslednji u nizu postigao je u subotu protiv Otelosa za pobedu svog tima od 1:0.

I dok Nigerijac, kog su u Srbiji zvali Konjilo, rešeta mreže na Kipru, Zvezda na Marakani sa igračem više ne može do gola. Delije će reći da Onjila prati sreća, a fanovi napadača iz Afrike, kao i ljubitelji Ernana Barkosa će reći da je stadion Crvene zvezde ukleto mesto za napadače. Videćemo da li je tako kada ulicu „Ljutice Bogdana“ napuste Rakić, Despotović i Jović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter