0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

ABA: Zvezda protutnjala kroz Mađarsku, proradio Đenka!

Objavljeno: 09.11.14 u 17:52

zvezda je i dalje neporažena! Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA ligi posle sedmog kola regionalnog takmičenja, pošto su u Solnoku pobedili sa 89:65.

Iako je meč u Mađarskoj odigran samo 44 sata od kraja utakmice sa Olimpijakosom, Zvezda je, baš kao što je to i želeo trener Dejan radonjić, pokazala karakter. Poraz od Grka nije ostavio traga na ekipu crveno-belih.

Beograđani su u nekoliko navrata imali i ‘+30’. Meč su prelomili u trećoj deonici, koju su izabranici Dejana Radonjića dobili sa 28:5. Zvezdu je do pobede predvodio Čarls Dženkins koji je sa 17 poena (6-8) za 17 minuta bio najefikasniji. Konačno je proradio Đenka, čekale su to Delije, ali i tim crveno-belih od početka sezone.

Kapiten Mitrović je dao 8 poena, imao je i 4 skoka, 6 asistencija i 3 ukradene lopte, Dangubić je dodao 14 poena, a Vilijams 12 uz 3 asistencije.

Kod domaćina, Vojvoda je ubacio 14, Milošević 13, a Džons 11 poena.

U narednom kolu Zvezda dočekuje Krku u Pioniru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter