0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Metalac pobedom protiv Igokee otvorio obnovljenu Halu sportova

Objavljeno: 09.11.14 u 20:44

U premijernom meču pred svojim navijačima u ABA ligi valjevski Metalac je pred oko 1.500 gledalaca u obnovljenoj Hali sportova savladao Igokeu u meču 7. kola regionalnog takmičenja sa 81:68 (16:15, 24:19, 23:18, 18:16), zabeleživši tako drugi uzastopni trijumf.

Ekipa Vladimira Đokića baš kao i u duelu sa Olimpijom prethodnog vikenda dokazala je da joj nijue mesto na samom dnu tabele i da se tu našla samo spletom okolnosti odnosno zbog toga što je na startu sezone odigrala šest utakmica u gostima i to protiv vrlo jakih rivala.

Valjevci su od starta meča nametnuli svoj ritam i kako je utakmica odmicla tako je prednost Metalca rasla pošto je počeo da ih služi i šut za tri poena. Ipak najzanimljiviji detalj sa meča je trojka koju je pogodio bek gostiju Đorđe Drenovac koji je na kraju trećeg perioda pogodio trojku sa svoje polovine terena u stilu Dušana Kecmana, ali za to se na žalost gostiju ne dobijaju bodovi.

U domaćem timu su blistali Jevtović sa 22 i Malešević sa 15 poena, dok su na drugoj strani bolji od ostalih bili Jorović koji je ubacio 20 i Drenovac koji je dodao 17 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter