0
Košarka

PROZIVKE: Džoradan udario na predsednika Obamu

Objavljeno: 08.11.14 u 09:46

Najbolji košarkaš svih vremena, gostujući u jednoj popularnoj emisiji, udario je „par packi“ predsedniku SAD, Baraku Obami. Naravno, ni Obama nije ostao dužan bivšem igraču Čikaga.

Majkl-Džordan-Vlasnik-Šarlota

Legendarni vlasnik Šarlot Hornetsa je u intervjuu kod Ahmada Rašada izjavio je da je Obama „prevarant“, ali i „us*** golfer“.

– Nikada nisam igrao protiv Obame, ali hoću. Ili ipak ne, pošto je on prevarant. Mada, kad bolje razmislim, igrao bih ceo dan protiv njega – rekao je Džordan.

Američki novinar je potom upitao Em Džeja da li stvarno želi da kaže da je prvi čovek Sjedinjenih Američkih Država prevarant.

– Ne brini o tome, nikada nisam rekao da nije sjajan političar. Samo sam rekao da je us***i golfer – nastavio je da „sipa“ Džordan.

Naravno, u ekspresnom roku stigao je odgovor iz „Bele kuće“:

– Nema sumnje da je Majkl bolji golfer od mene. Naravno, da ja igram dvaput dnevno poslednjih 15 godina, možda ne bi bio takav slučaj. Možda bi trebalo da provede malo više vremena razmišljajući o Hornetsima – poručio je Obama.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter