0
Domaći fudbal

POSLE ČUKARIČKOG: Pečnik se izvinjava, Ristić veruje u pobede

Objavljeno: 08.11.14 u 23:33

Fudbaleri Crvene zvezde po drugi put za redom nisu uspeli da na reprezentativnu pauzu odu u dobrom raspoloženju. Ovoga puta bodove sa Marakane odnela je potpuno zasluženo ekipa Čukaričkog, koja je igrala više od 60 minuta sa igračem manje i koja je uspela da odoli crveno-belima na Marakani.

Izabranici Nenada Lalatovića bili su veoma samokritični posle susreta, pre svih Nejc Pečnik koji je u prvom poluvremenu imao tri izgledne prilike, ali niejdnom nije uspeo da zatrese mrežu.

– Izvinjavam se navijačima, mnogo nam je teško pao ovaj rezultat. Imao sam tri šanse, nisam uspeo da postignem gol i sigurno da sam jedan od najvećih krivaca za današnji rezultat. Nismo odigrali kako smo se dogovorili, ali smo i pored toga mogli do trijumfa. Imamo pauzu dve nedelje tokom koje moramo dosta toga da popravimo. Prethodne sezone bila je još teža situacija po pitanju bodovnog zaostatka, pa smo uspeli da osvojimo titulu. Verujem da možemo isto da uradimo i ove godine, rekao je vidno utučen slovenački reprezentativac.

Poslednjih 20-ak minuta utakmice na terenu je proveo mladi Mihailo Ristić u ovom trenutku jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde.

– Bilo nam je mnogo teško, falilo je kreativnosti i završni pas da bismo danas pobedili. Crveni karton za Čukarički koliko nam je pomogao, toliko nam je i odmogao, jer se protivnik povukao sa svim igračima pred svoj gol, a mi nismo imali rešenje za njihov bunker. Organizovano i agresivno su se branili, možda imali više želje od nas da ostvare pozitivan rezultat i čestitam im na osvojenom bodu. Nama ostaje da se u naredne dve nedelje oporavimo i ispravimo greške kako bismo zabeležili tri pobede do kraja jesenje polusezone, rekao je mladi vezista srpskog šampiona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter