0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ: U Subotici igramo utakmicu jeseni

Objavljeno: 08.11.14 u 12:49

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je utakmica sa Spartakom jedna od najvažnijih u borbi za jesenju titulu.

– Ovo je poslednja utakmica u veoma teškom ciklusu, možda i najvažnija u smislu raspleta borbe za jesenju titulu. Odlazimo u goste Spartaku koji igra dobro ove godine. Znamo da nas u Subotici čekaju težak teren i motivisan protivnik, koji igra bolje nego prošle sezone posle povratka trenera Petra Kurćubića – rekao je Nikolić i dodao:

– Mi znamo svoj cilj u ovoj utakmici i, kao retko do sada, veoma je važno da pobedimo i dođemo do tri boda. Spartak se igrački nije mnogo promenio, promenio se trener. On je domaći u Spartaku, oseća taj klub, stvorio je dobar odnos sa igračima, ali Partizan mora da nađe način da dođe do pobede. Moramo da zadržimo uzlaznu formu iz poslednjih par utakmica i energiju koja je opet prisutna – naglasio je Nikolić.

On je apelovao na fudbalsku javnost da proba da mirno privede polusezonu kraju, posle promena u regionalnim savezima.

– Ulazimo u završnicu polusezone. Rastu pritisci, iako jesenja titula ne znači mnogo. U ovim čudnim fudbalskim uslovima u kojima se nalazimo veoma je važno da sve bude koretkno i sportski do kraja. Ogromni pritisci se vrše sa svih strana, i na sudije i na ljude iz fudbalskih organizacija, možda i na medije, ali važno je da svi ostanemo čvrsti i da svi rade svoj posao časno i pošteno. Niko na mene ne vrši pritisak. Ovo je samo apel za dobrobit fudbala i za to da jesenji deo šampionata uđe u regularnu završnicu – zaključio je Marko Nikolić.

Utakmica Spartak – Partizan igra se u nedelju od 13.00 u Subotici.

hotsport.rs/beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter