0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŽIM PUTEM DO MAĐARSKE: Radonjić veruje da će ostati neporaženi

Objavljeno: 08.11.14 u 17:01

Crvena zvezda je u petak uveče poražena od Olimpijakosa u Evroligi, ali vremena za tugovanje i odmaranje od teškog duela nema, jer je već u nedelju od 16. oo sati očekuje utakmica protiv Solnoka, u sedmom kolu ABA lige.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje izrazito težak meč.

– Za manje od 48 sati od duela sa Olimpijakosom predstoji nam gostovanje u Mađarskoj. Imamo jako malo vremena za oporavak od ogromne potrošnje koju smo imali u duelu sa slavnim timom iz Pireja. Solnok će hteti da iskoristi naš umor, ali mi moramo da pokažemo čvrstinu i karakter – rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao da je Solnok posebno nezgodan na domaćem terenu, ali da veruje da će crveno-beli i posle sedmog kola ostati neporaženi u regionalnom takmičenju.

– Dobro je poznato da je Solnok ekipa koja igra mnogo bolje kod kuće. Pred našu utakmicu angažovali su i novog igrača. Reč je o Amerikancu Petiju koji igra na poziciji plejmejkera i to dovoljno govori o njihovim ambicijama. Nadam se da će posle ovako velikih napora svi igrači biti spremni – naveo je Radonjić.

Trener crveno-belih istakao je da utakmicu u Mađarskoj dodatno otežava dalek put koji je njegov tim neplanirano zadesio.

– Zadesio nas je popriličan peh, jer je na putu ogromna gužva. S obzirom na to da su prognoze bile da ćemo na granici da čekamo nekoliko sati, odlučili smo da odemo na drugi granični prelaz. To će nam dodatno produžiti putovnje koje je inače trebalo da traje pet sati – zaključio je Radonjić.

Utakmica 7. kola Jadranske lige između Solnoka i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter