0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Mega bez Jokića bez šanse u Podgorici

Objavljeno: 08.11.14 u 21:21

Od srpskih klubova Mega Vizura je prva odigrala svoj meč 7. kola Jadranske lige, ali nije imala uspeha pošto je poražena od Budućnosti u Podgorici sa 88:80 (27:19, 17:14, 18:14, 26:33).

Podgoričani su već od samog starta meča pokazali „ko je stariji “ u ovom duelu, a ako se tome još doda da su Zemunci bili oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Nikole Jokića poraz je više nego logičan.

Prednost Budućnosti nakon tri četvrtine iznosila je ogromnih +15, ali je Milojevićev tim u posplednjoj deonici uspeo da ublaži poraz, svoj treći u ovoj sezoni u regionalnom takmičenju, dok je domaći tim upisao šesti trijumf.

Crnogorski tim su do pobede vodili Subotić sa 22 i Dašić sa 18 poena, a dvocifreni su bili još Rejnolds sa 14 i Popović sa 12 poena. U Mega Vizuri bolji od ostalih bili su Čantekin sa 17 i MArelja i Bojić koji su dodali po 14 poena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter