0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAJKOVIĆ O ODLASKU SA MARAKANE: Mladi golman o pričama koje kruže

Objavljeno: 07.11.14 u 12:16

Dobre partije mladog golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovića na startu sezone skrenule su pažnju brojnih evropskih klubova na Marakanu, ali reprzentativac Srbije kaže da još uvek ne razmišlja o inostranom angažmanu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Moj menadžment je zadužen na tom polju, ali ima vremena pošto hoću prvo ovde da potvrdim kvalitete. Rad i ogromna odricanja se polako naplaćuju, – rekao je između ostalog u izjavi za Sport mladi Rajković.

Pouzdani čuvar mreže je objasnio i koliko mu znači podrška saigrača i navijača koje je pozvao da u velikom broju dođu na subotnji duel sa Čukaričkim (18.00h).

– Nadam se da ću u preostalim mečevima uspeti da budem na visokom nivou, a najvažnije je da Zvezda ne prima golove. Osetio sam sigurnost od starta sezone, podršku saigrača i navijača, iskren je Rajković.

Odradio sve utakmice u šampionatu Rajković (990. minuta), a četiri puta je savladan i to dva puta od igrača Voždovca na Marakani. Golman Crvene zvezde prema statistici prima pogotke na svakih 247,5 minuta i na klupskoj listi došao je na drugo mesto iza Zvonka Milojevića, pošto nije bio savladan 632. minuta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter